You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Rachel Bergers

"Ik vond het altijd al interessant om te zien en horen hoe mensen zich gedragen, hoe zij praten en hoe zij denken. Dit is zo uiteenlopend per persoon en heeft mij altijd al bezig gehouden."
Ik vond het altijd al interessant om te zien en horen hoe mensen zich gedragen, hoe zij praten en hoe zij denken. Dit is zo uiteenlopend per persoon en heeft mij altijd al bezig gehouden. Het was voor mij dan ook een logische stap om na het behalen van mijn vwo-diploma, psychologie te gaan studeren. 

Tijdens mijn studie heb ik vooral veel wetenschappelijke kennis opgedaan, de praktische kennis heb ik bij kinderen met uiteenlopende problematiek opgedaan. Ik heb mij in mijn bachelor gespecialiseerd in klinische psychologie en ben inmiddels bezig met de gezondheidszorgmaster gespecialiseerd in klinische psychologie. Voor mij is nu de tijd aangebroken om de brug te slaan tussen wetenschap en praktijk op het gebied van (jong)volwassenen.

Ik ga graag op een open en transparante manier te werk, ik heb hierbij sympathie voor mijn cliĆ«nten. Ik bewonder mijn cliĆ«nten voor het feit dat ze hulp voor zichzelf zoeken, de belangrijkste relatie heb je immers met jezelf. 

It's okay, not to be okay.
Mak een afspraak met Rachel
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67