You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Let op dat het hier gaat om zelfstandig werkende therapeut. Haar werkwijze, vergoedingen, tarieven, klachtenregeling en bij welke brancheverenigingen zij aangesloten is, is bij haar na te vragen. Dit kan eenvoudig via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Olga Frinking

"Door het energieveld te harmoniseren met behulp van een gerichte gespecialiseerde behandeling, kan de gezondheid deels of geheel verbeterd of op zijn minst ondersteund worden. Het energieveld omvat onder andere de aura en chakra’s."
Mijn naam is Olga Frinking. Ik ben Energetisch Integraaltherapeut. Dat betekent dat ik zowel verschillende therapeutische technieken én het energiesysteem gebruik, om mensen bij te staan in hun proces op psychosociaal en energetisch niveau (dit omvat ook de onbewuste energetische processen die plaatsvinden in de mens).

Daarbij ben ik ook Professional Therapeutic Healer. Door het energieveld te harmoniseren met behulp van een gerichte gespecialiseerde behandeling, kan de gezondheid deels of geheel verbeterd of op zijn minst ondersteund worden. Het energieveld omvat onder andere de aura en chakra’s.
Na het in kaart brengen van de specifieke klachten en hulpvraag, door middel van een intakegesprek, maak ik een persoonlijk behandelplan.

Mijn praktijk Heal4You is gevestigd in Zaandam voor individuele sessies en er is tevens sprake van een groepspraktijk met twee collega’s. De combinatie van onze kwaliteiten kunnen zorgen voor een succesvol therapietraject waarbij doelen kunnen worden bereikt en je verder kunt op je levenspad.
Maak een afspraak  met Olga
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71