You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Jenny Brakenhoff

"Ik heb mij verbaasd hoe sterk een eigen wil is en hoe sterk de mens in het algemeen is. Dat daarmee mijn verwondering voor het denkvermogen en de kracht die dat heeft alleen maar heeft verhoogd mogen duidelijk zijn."
Ik zal mezelf even voorstellen. Al vind ik het leuker als U mij verteld wie U bent en waar ik U bij kan helpen, maar aangezien dat wat lastig is zal ik eerst wat vertellen over mezelf vertellen.

Ik ben Jenny Brakenhoff, getrouwd en ik heb het geluk dat ik twee prachtige kinderen heb.

Als jong meisje van 17 jaar ben ik begonnen met werken in de ouderenzorg. Vanuit die professie had ik te maken met allerlei mensen en hoe zij omgingen met ziekte, dood en tegenslag. Ik heb lang gewerkt met mensen met een dementieel ziektebeeld. En daardoor heb ik van dichtbij gezien en ervaren wat een geestelijke ziekte doet met de mens en hun naasten.

Ik heb mij verbaasd hoe sterk een eigen wil is en hoe sterk de mens in het algemeen is. Dat daarmee mijn verwondering voor het denkvermogen en de kracht die dat heeft alleen maar heeft verhoogd mogen duidelijk zijn.

Ik wilde weten hoe het brein werkt, welk mechanisme er wanneer in werking treed zonder dat we daar zelf enige controle over hebben. En dat alleen maar omdat ons brein ons probeert te helpen. Ons probeert te beschermen.

Nu wilt U natuurlijk graag weten wat dit alles voor U van meerwaarde is. En wat ik eventueel voor U kan betekenen.

Ik heb mij verdiept in het hebben van een burn-out. Of eigenlijk het verhelpen en voorkomen van een burn-out.

En ik heb mij verdiept in het vermogen om ons zelf te kunnen helpen door anders te denken. Want ons brein is daar krachtig genoeg voor zolang de wil er maar is.

En daarin ligt uw meerwaarde. Samen kunnen we er voor zorgen dat U zich weer prettig voelt. En met de handvatten die U aangereikt krijgt kunt U weer zelf uw weg in het leven vervolgen.

Hoe mooi is dat?

Groetjes Jenny
Maak een afspraak met Jenny
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67