You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Let op dat het hier gaat om zelfstandig werkende therapeut. Haar werkwijze, vergoedingen, tarieven, klachtenregeling en bij welke brancheverenigingen zij aangesloten is, is bij haar na te vragen. Dit kan eenvoudig via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Edith Witteman

"Je kunt bij mij terecht als je het gevoel hebt vastgelopen te zijn. 
Ontdek waar je kracht zit en waar je kwetsbaarheid en hoe je dit constructief kunt gebruiken."
Ik ben Edith Witteman, Energetisch Integraal therapeut, dat houdt in dat ik met een combinatie van therapeutische interventies werk, om jou op psychosociaal gebied te ondersteunen.

Na een intakegesprek waarin we kennismaken en jouw hulpvraag wordt vastgesteld maak ik een inschatting van de behandeling, duur en intensiteit. Ik werk in het begin cognitief.

Afhankelijk van hoe het proces verloopt en wat je tegenkomt, maak ik gebruik van technieken van onder andere hypnotherapie en gezinsopstelling 1 op 1.

Naar aanleiding van wat er bovenkomt in een sessie geef ik huiswerk mee om te zorgen dat je in je proces blijft en goed aan jezelf kunt werken: ontdekken waar je kracht zit en waar je kwetsbaarheid en hoe je dit constructief kunt gebruiken.

Je kunt bij mij terecht als je het gevoel hebt vastgelopen te zijn. Dit kan verschillende redenen hebben: stress- en burnout klachten, relatieproblemen, verstoord gezinssysteem, depressie, verlies en rouw, negatief zelfbeeld, traumaverwerking en alles wat te maken heeft met zingeving.

Ik werk samen met twee collega’s, de combi van onze kwaliteiten kunnen zorgen voor een succesvol therapietraject waarbij doelen kunnen worden bereikt en je verder kunt op je levenspad.
Maak een afspraak met Edith
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71