You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Danielle Swart

”Betrokkenheid, aandacht, begeleiding, warmte en professionaliteit zijn de kern van mijn aanpak. Ik ga uit van de hele mens en maak graag een combinatie van Psychologie en Natuurgeneeskunde. Jouw eigen kracht is de basis en ik geloof dat je als je je op je gemak voelt, makkelijker handvatten aan kan nemen om weer verder te kunnen.”
Danielle is geruime tijd werkzaam als zelfstandig therapeut, waarbij zij nauwe samenwerkingsverbanden heeft met overheidsinstellingen en artsen. Door haar opgedane ervaringen, heeft zij een professionele en vooral eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij zij veel positieve resultaten boekt.

In de praktijk bij Danielle Swart kunt u betrokkenheid, warmte en professionaliteit verwachten. In haar eigen woorden: ”Betrokkenheid, aandacht, begeleiding, warmte en professionaliteit zijn de kern van mijn aanpak. Ik ga uit van de hele mens en maak graag een combinatie van Psychologie en Natuurgeneeskunde. Jouw eigen kracht is de basis en ik geloof dat je als je je op je gemak voelt, makkelijker handvatten aan kan nemen om weer verder te kunnen.”

Door een combinatie te maken van psychologie en natuurgeneeskunde behandeld Danielle klachten die te maken hebben met angststoornissen, denk hierbij bij aan alle voorkomende angstklachten. Ook behandeld zij verlies- en rouwverwerking, klachten rondom burnouts, trauma’s en kunt u bij Danielle terecht als u last ondervindt van een negatief zelfbeeld.

Tevens begeleid Danielle mannen en vrouwen met relatietherapie, zowel voor de partners apart als gezamenlijk.

De technieken waar Danielle gebruik van maakt tijdens haar therapieën zijn nder andere gebruik van EFT (emotionally focussed Therapy), Cognitieve Gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT en RET.

Loopt u emotioneel wel eens vast, heeft u moeite met verwerking van een trauma of verlies, heeft u hulp nodig binnen uw relatie, of zou u simpelweg wel wat handvatten kunnen gebruiken om het leven iets gemakkelijk door te komen? Neem dan gerust contact op met Danielle voor een kennismakingsgesprek.
Maak een afspraak met Danielle
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67