You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Danielle Swart

”Betrokkenheid, aandacht, begeleiding, warmte en professionaliteit zijn de kern van mijn aanpak. Ik ga uit van de hele mens en maak graag een combinatie van Psychologie en Natuurgeneeskunde. Jouw eigen kracht is de basis en ik geloof dat je als je je op je gemak voelt, makkelijker handvatten aan kan nemen om weer verder te kunnen.”
Danielle is geruime tijd werkzaam als zelfstandig therapeut, waarbij zij nauwe samenwerkingsverbanden heeft met overheidsinstellingen en artsen. Door haar opgedane ervaringen, heeft zij een professionele en vooral eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij zij veel positieve resultaten boekt.

In de praktijk bij Danielle Swart kunt u betrokkenheid, warmte en professionaliteit verwachten. In haar eigen woorden: ”Betrokkenheid, aandacht, begeleiding, warmte en professionaliteit zijn de kern van mijn aanpak. Ik ga uit van de hele mens en maak graag een combinatie van Psychologie en Natuurgeneeskunde. Jouw eigen kracht is de basis en ik geloof dat je als je je op je gemak voelt, makkelijker handvatten aan kan nemen om weer verder te kunnen.”

Door een combinatie te maken van psychologie en natuurgeneeskunde behandeld Danielle klachten die te maken hebben met angststoornissen, denk hierbij bij aan alle voorkomende angstklachten. Ook behandeld zij verlies- en rouwverwerking, klachten rondom burnouts, trauma’s en kunt u bij Danielle terecht als u last ondervindt van een negatief zelfbeeld.

Tevens begeleid Danielle mannen en vrouwen met relatietherapie, zowel voor de partners apart als gezamenlijk.

De technieken waar Danielle gebruik van maakt tijdens haar therapieën zijn onder andere: EFT (emotionally focussed Therapy), Cognitieve Gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT en RET. En binnen de natuurgeneeskundige behandelingen fytotherapie.

Loopt u emotioneel wel eens vast, heeft u moeite met verwerking van een trauma of verlies, heeft u hulp nodig binnen uw relatie, of zou u simpelweg wel wat handvatten kunnen gebruiken om het leven iets gemakkelijk door te komen? Neem dan gerust contact op met Danielle voor een kennismakingsgesprek.

Extra informatie therapeut 

Naam: Danielle Swart
Beroepsvereniging: VBAG, NIP
Kwaliteitsregister / koepelorganisatie: RBCZ
Klacht- en tuchtrecht: TCZ
Vergoedingsregeling: Voor natuurgeneeskundige behandelingen is er vergoeding mogelijk afhankelijk van het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. Bij natuurgeneeskunde zitten de vergoedingen vooral in het aanvullende pakket. Bekijk goed bij je zorgverzekeraar wat wel en niet vergoed wordt. Natuurlijk wil ik daar graag bij helpen.

Diploma's:
2008 MSc Psychologie
2015 Fytotherapie en voeding specialist
2019 Personal Coaching Specialist
2019 Medische Basiskennis Plato

Bij- en nascholingen:
2016 verdieping Cognitieve gedragstherapie
2016 Praktijkvoering
2016 Positieve psychologie
2016 zelfcompassie en zelfvertrouwen
2016 Ups en downs in gezinsrelaties
2016 gedragsproblemen bij jongeren
2017 EFT
2018 Oplossingsgerichte therapie
2018 Autisme
2020 Gedragsverandering
2021 Epi Genetica
2021 Respiratory infections incl Covid
2021 de Darmen, het tweede brein
2021 Hechting en relaties
2022 Alles is energie, wat is vermoeidheid
2022 Palliatieve zorg in de laatste levensfase
2022 ACT
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71