You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Chiel Gronert

"Gezondheid is dichterbij dan je denkt."

De sleutel van een succesvolle behandeling is het opsporen van blokkades die in het lichaam
zitten en deze te verhelpen. Middels eenvoudige spiertesten (kinesiologie) meet ik tijdens de sessies het lichaam uit. Aan de
hand van deze metingen gaan we aan de slag voor het herstel en ondersteuning van jouw
vitaliteit.
De sleutel van een succesvolle behandeling is het opsporen van blokkades die in het lichaam zitten en deze te verhelpen.

Blokkades kunnen ontstaan door bijvoorbeeld scheve rugwervels, orgaanproblemen, verkeerde voeding, onbalans in hormonen, gifstoffen in het lichaam, bacteriën, virussen, coronavirussen, tekorten in vitamines en mineralen en ook emoties die dwars kunnen zitten.

Dergelijke belastingen kunnen zich op vele manieren uiten. Bijvoorbeeld in een ziekte, dat je je niet helemaal fit voelt of last hebt van wat vage klachten.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala van algemene klachten waar vaak niet een specifieke één op één oplossing voor te vinden is. Hiervoor ga ik op zoek naar de juiste samenhang en ondersteuning  met middelen en fysieke behandelingen.
Tijdens de sessies zoek ik naar de juiste samenhang en ondersteuning. Alle mogelijkheden die ik aanbied vallen onder het totaal van de behandeling. De combinatie maakt de kracht. Het gaat tenslotte om het resultaat; het activeren van het zelfgenezend vermogen.
Ik zet me altijd maximaal in om je te ondersteunen, maar de aangereikte technieken dienen nooit ter vervanging van huisarts- en doktersbezoeken.

Middels eenvoudige spiertesten (kinesiologie) meet ik tijdens de sessies het lichaam uit. Aan de hand van deze metingen gaan we aan de slag voor het herstel en ondersteuning van jouw vitaliteit.

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding bij de zorgverzekeraars, afhankelijk van hoe je verzekerd bent.
Maak een afspraak met Chiel
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67