You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Maak kennis met mijn Partners!

Praktijk voor Psychologie en Natuurgeneeswijzen werkt samen met verschillende partner therapeuten, zij bieden allemaal een therapievorm aan. Neem gerust een kijkje of er een therapeut tussen zit die jouw aanspreekt, zodat je voor jezelf de beste zorg kiest.

Let op dat het hier gaat om zelfstandig werkende therapeuten. Hun werkwijze, vergoedingen, tarieven, klachtenregeling en bij welke brancheverenigingen zij aangesloten zijn moet je bij de therapeut naar keuze opvragen. Dit kan eenvoudig via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Partners


Hiernaast en hieronder zie je partners waar de Praktijk van Psychologie en Natuurgeneeswijze mee samenwerkt.

Neem rustig een kijkje.

Olga Frinking


Mijn naam is Olga Frinking. Ik ben Energetisch Integraaltherapeut. Dat betekent dat ik zowel verschillende therapeutische technieken én het energiesysteem gebruik, om mensen bij te staan in hun proces op psychosociaal en energetisch niveau (dit omvat ook de onbewuste energetische processen die plaatsvinden in de mens).
Lees meer

Edith Witteman


Ik ben Edith Witteman, Energetisch Integraal therapeut, dat houdt in dat ik met een combinatie van therapeutische interventies werk, om jou op psychosociaal gebied te ondersteunen.
Lees meer

Shanou

Beeldende Therapie is soms beter bekend onder de oude naam: kunstzinnige therapie. Tijdens mijn bijna afgeronde opleiding leer ik alles over de psychische en lichamelijke gesteldheid van mensen en verdiep ik mij in creatieve technieken die ik daarbij in kan zetten.
Schilderen, tekenen, boetseren of een andere manier van creatief werken, kan een middel zijn om je gevoelens beter te leren kennen en begrijpen.
Lees meer

Marianne van Rietschoten

Ik vind het belangrijk dat u bij mij op de massagetafel tot rust komt. Mijn massages werken diep door en mijn handen worden altijd erg warm. Dit helpt om het herstellend vermogen van het lichaam te activeren, waardoor (pijn)klachten snel(ler) verdwijnen.
Lees meer

Jorick Linterman

Sinds 2021 ben ik begonnen als orthomoleculair therapeut, met een gezondheidswetenschappelijke achtergrond.

Een orthomoleculair therapeut ondersteunt op een natuurlijke en holistische wijze bij klachten,
en draagt bij aan het verbeteren van de algehele gezondheid door de balans in het lichaam te herstellen.
Lees meer
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71