You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Maak kennis met ons Team!

Praktijk voor Psychologie en Natuurgeneeswijzen heeft een super gezellig en zeer professioneel team. Hier ziet u een overzicht van wie wij zijn en krijgt u een gezicht bij de naam. Hier een kleine toelichting en via lees meer komt u te weten wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u hierna toch nog een vraag? Als u dan contact met ons opneemt staan wij u natuurlijk graag te woord.

Danielle Swart


Danielle is geruime tijd werkzaam als zelfstandig therapeut, waarbij zij nauwe samenwerkingsverbanden heeft met overheidsinstellingen en artsen. Door haar opgedane ervaringen, heeft zij een professionele en vooral eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij zij veel positieve resultaten boekt.
Lees meer

Olga Frinking


Mijn naam is Olga Frinking. Ik ben Energetisch Integraaltherapeut. Dat betekent dat ik zowel verschillende therapeutische technieken én het energiesysteem gebruik, om mensen bij te staan in hun proces op psychosociaal en energetisch niveau (dit omvat ook de onbewuste energetische processen die plaatsvinden in de mens).
Lees meer

Edith Witteman


Ik ben Edith Witteman, Energetisch Integraal therapeut, dat houdt in dat ik met een combinatie van therapeutische interventies werk, om jou op psychosociaal gebied te ondersteunen.
Lees meer

Marianne van Rietschoten

Ik vind het belangrijk dat u bij mij op de massagetafel tot rust komt. Mijn massages werken diep door en mijn handen worden altijd erg warm. Dit helpt om het herstellend vermogen van het lichaam te activeren, waardoor (pijn)klachten snel(ler) verdwijnen.
Lees meer

Chiel Gronert

De sleutel van een succesvolle behandeling is het opsporen van blokkades die in het lichaam
zitten en deze te verhelpen. Middels eenvoudige spiertesten (kinesiologie) meet ik tijdens de sessies het lichaam uit. Aan de
hand van deze metingen gaan we aan de slag voor het herstel en ondersteuning van jouw
vitaliteit.
Lees meer

Nicolien van Baar

Mijn naam is Nicolien van Baar. Ik ben dietist en orthomoleculair therapeut.
Men noemt dit ook wel een orthomoleculair dietist. Wat houdt dat in en wat is het verschil met een reguliere dietist?


Lees meer
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67