You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

De Praktijk voor Psychologie en Natuurgeneeswijzen biedt reeds sinds 2004 professionele zorg voor jongeren, volwassenen en ouderen. Voor stellen en individuele begeleiding.

Ontdek meer over PPN.

Ontmoet mij en ontdek wat ik allemaal doe

Ik ben geruime tijd werkzaam als zelfstandig therapeut, waarbij ik nauwe samenwerkingsverbanden heb met overheidsinstellingen en artsen. Door mijn opgedane ervaringen, heb ik een professionele en vooral eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij ik veel positieve resultaten boekt.

Neem een kijkje hoe ik eruit zie en leer mij beter kennen

Hoe ga ik te werk

Als je je aanmeldt via de website wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen. Tijdens de intake, het eerste gesprek, wordt je ingeschreven in mijn systeem en wordt er een inventarisatie gemaakt van jouw klacht (en).

De uitgebreide werkwijze lees je hier.

Aanmelden, verwijzing en vergoeding, hoe werkt dit.

Wil jij je aanmelden? Heb je een verwijzing? Of wil je meer weten hoe het werkt rondom een vergoeding? Dan kun je op de volgende pagina jouw vragen beantwoord krijgen. Wil je na het lezen van deze pagina meer weten, ben ik altijd te bereiken en sta ik je graag te woord.

Kijk hier hoe je je aan kunt melden.

Kom met mij in contact

Natuurlijk snap ik al te goed dat je soms gewoon even mijn stem wil horen voordat je een beslissing maakt. Daarom kun je mij heel eenvoudig bereiken via het contactformulier en op het telefonisch spreekuur.

Bezoek de contact pagina.
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71