You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Let op dat het hier gaat om zelfstandig werkende therapeut. Haar werkwijze, vergoedingen, tarieven, klachtenregeling en bij welke brancheverenigingen zij aangesloten is, is bij haar na te vragen. Dit kan eenvoudig via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Marianne van Rietschoten

"Als kind hielp ik mijn oma met mijn handen. Haar pijn werd altijd minder. Nu leg ik vaak uit; het is net WiFi, maar dan niet schadelijk."
Hai, ik stel me graag aan u voor. Ik ben Marianne, 32 jaar en heb sinds 2013 mijn eigen bedrijf. Ik begon kleinschalig en ben steeds verder gaan uitbreiden.
Mensen benaderen mij steeds vaker weer vanuit omgeving Amsterdam, Purmerend en ook Zaandam, vandaar dat ik gekozen heb om ook hier van start te gaan.

Ik vind het belangrijk dat u bij mij op de massagetafel tot rust komt. Mijn massages werken diep door en mijn handen worden altijd erg warm. Dit helpt om het herstellend vermogen van het lichaam te activeren, waardoor (pijn)klachten snel(ler) verdwijnen.
Ik zal net zoveel kracht zetten als uw lichaam nodig heeft. Hierdoor is de massage altijd op maat, ontspannend en doeltreffend.

"Als kind hielp ik mijn oma met mijn handen. Haar pijn werd altijd minder. Nu leg ik vaak uit; het is net WiFi, maar dan niet schadelijk."

Wil je even helemaal tot rust komen en tegelijkertijd je lichaam een goede boost geven? Plan dan nu een afspraak in en ervaar het zelf.
Voorlopig start ik op de dinsdagavond en de vrijdag overdag. Bij meer aanvragen zal ik langzaamaan gaan uitbreiden. Ook werk ik samen met een aantal collega’s die af en toe van mijn ruimte gebruik zullen maken. Vraag gerust om meer informatie als u daar behoefte aan heeft.
Maak een afspraak met Marianne
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71