You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Let op dat het hier gaat om zelfstandig werkende therapeut. Haar werkwijze, vergoedingen, tarieven, klachtenregeling en bij welke brancheverenigingen zij aangesloten is, is bij haar na te vragen. Dit kan eenvoudig via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Shanou

"Schilderen, tekenen, boetseren of een andere manier van creatief werken, kan een middel zijn om je
gevoelens beter te leren kennen en begrijpen."

Beeldende Therapie is soms beter bekend onder de oude naam: kunstzinnige therapie. Tijdens mijn bijna afgeronde opleiding leer ik alles over de psychische en lichamelijke gesteldheid van mensen en verdiep ik mij in creatieve technieken die ik daarbij in kan zetten.

Schilderen, tekenen, boetseren of een andere manier van creatief werken, kan een middel zijn om je gevoelens beter te leren kennen en begrijpen. We kunnen uiteraard in gesprek gaan met elkaar, maar het mooie bij beeldende therapie is, dat je niet altijd (direct) hoeft te praten over dingen die
lastig zijn. Naast het in contact komen met gevoelens en deze te leren uiten, kan het een bron van ontspanning zijn, zelfvertrouwen vergroten of een uitdaging bieden om te experimenteren met nieuw gedrag.
De creatieve activiteiten worden altijd opgesteld en afgestemd op basis van de persoon of de groep personen waar ik mee te maken heb. Dit zogenaamde kunstzinnige (behandel)plan is een stukje maatwerk waarin wordt gekeken naar de behoeftes en mogelijkheden van de individu. Zo brengen we de situatie of hulpvraag in kaart en gaan we samen aan de slag. Je hoeft helemaal niet creatief of vaardig te zijn in creatieve technieken om te beginnen met beeldende therapie.

Beeldende therapie bestaat uit meerdere sessies en de dingen die besproken en gemaakt worden, zijn vertrouwelijk. Van mij kan u verwachten dat ik alle aandacht voor u en uw persoonlijke situatie heb. Lijkt dit u wat of kent u misschien iemand voor wie dit geschikt is? Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ook bij vragen. Er zullen proefsessies plaats vinden waarna u zelf besluit of u verder wilt gaan met beeldende therapie.

Ik ontmoet u graag!

Maak een afspraak met Shanou
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71