You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Vragen over Aanmelden, Verwijzing en Vergoeding.

Hoe gaat het nu in zijn werk? Je hebt de site bekeken en wil je aanmelden, of je hebt een verwijzing gekregen en word jouw sessie dan wel of niet vergoed? Ik probeer je op deze pagina hier zoveel mogelijk informatie over te geven. Blijft er na het lezen toch nog een vraag bij jou leven? Blijf er niet mee zitten en stel hem aan mij via het contactformulier.

AANMELDEN

Omdat ik vind dat je snel geholpen moet worden met je klachten heb ik naast de mogelijkheid je aan te melden via de website een telefonisch spreekuur voor aanmeldingen.
Dit spreekuur is op maandag van 19:00 tot 20:00, het telefoonnummer is 06-24685167. Uiteraard kun je op andere momenten inspreken op de voicemail.

VERWIJZING

Je hebt geen verwijsbrief nodig.
Omdat ik werk als zelfstandig psycholoog/ natuurgeneeskundig therapeut is een verwijsbrief van de huisarts of GGZ niet nodig en kunnen we meteen aan de slag.

VERGOEDING

Omdat ik breed opgeleid ben en ik mij heb aangesloten bij de VBAG is er voor de sessies een mogelijkheid voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Je dient hiervoor een aanvullende verzekering te hebben, voor de precieze vergoeding verwijzen ik je naar jouw zorgverzekering. (Dit verschilt namelijk per pakket en verzekeraar) Vergoeding komt uit de alternatieve geneeswijzen.

MET WIE BEN IK GECONNECT?

Beroepsvereniging: VBAG, NIP
Kwaliteitsregister / koepelorganisatie: RBCZ
Klacht- en tuchtrecht: TCZ
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde D. Swart
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67
KVK: 34296042
BTW-Nr: NL002054277.B71