You can't pour from an empty 
cup.
Take care of yourself first

Vragen over Aanmelden, Verwijzing en Vergoeding.

Hoe gaat het nu in zijn werk? Je hebt onze site bekeken en zou je willen aanmelden, of je hebt een verwijzing gekregen en word jouw sessie dan wel of niet vergoed? Wij proberen je op deze pagina hier zoveel mogelijk informatie over te geven. Blijft er na het lezen toch nog een vraag bij jou leven? Blijf er niet mee zitten en stel hem aan ons via ons contactformulier.

AANMELDEN

Omdat wij vinden dat u snel geholpen moet worden met uw klachten hebben wij naast de mogelijkheid u aan te melden via de website een telefonisch spreekuur voor aanmeldingen.
Dit spreekuur is op maandag van 19:00 tot 20:00, het telefoonnummer is 06-24685167. Uiteraard kunt u op andere momenten inspreken op de voicemail.

VERWIJZING

U heeft geen verwijsbrief nodig
Omdat wij werken als zelfstandige psychologen/ therapeuten is een verwijsbrief van de huisarts of GGZ niet nodig en kunnen we meteen aan de slag.

VERGOEDING

Omdat wij allemaal breder opgeleid zijn en ons hebben aangesloten bij de VBAG is er voor de sessies een mogelijkheid voor vergoeding door de zorgverzekeraar. U dient hiervoor een aanvullende verzekering te hebben, voor de precieze vergoeding verwijzen wij u naar uw zorgverzekering. (Dit verschilt namelijk per pakket en verzekeraar) Vergoeding komt uit de alternatieve geneeswijzen.
Praktijk voor Psychologie  & Natuurgeneeskunde
Contact:
Praktijk voor Psychologie & Natuurgeneeskunde
De Ronde Tocht 7
1507 CC  Zaandam
T. +31 (0)6 - 246 851 67